Vardy: Ne žalim što sam odbio ponudu Arsenala

Napadač Leicestera sretan u klubu

Vardy: Ne žalim što sam odbio ponudu Arsenala

D. Rakanović

Napadač Leicestera James Vardy otkrio je da se ne kaje što je prošlog ljeta odbio ponudu Arsenala. 

"Ne žalim uopšte, nisam imao nikakve nedoumice. Napravio sam dosta dobrih odluka u životu i to je bila jedna od njih. Ovdje sam proživio sve, play off za ulazak u viši rang, slavlje titule, borbu za opstanak...", rekao je Vardy.

On je dodao da bi predstojeća sezona mogla biti dobra za Leicester.

"Ko zna, mogla bi ovo biti još jedna dobra sezona. Moramo čekati i vidjeti kakve su ambicije i planovi čelnika kluba gdje oni žele da završimo, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da ciljeve ispunimo", poručio je Vardy i dodao: 

"Želim da postignem više golova nego prošle sezone. To je sve do mene".

Potražite više informacija na temu Premier league:

On se potom dotakao i dotakao i kolege Riyada Mahreza, za kojeg se također spekuliše da bi mogao napustiti Leicester. 

"O Mahrezu se stalno priča da ide lijevo, desno ili u centar, čak više nego o meni. Ali, koliko ja znam, ništa se nije dogodilo konkretno i kao i prošle sezone ostajemo na okupu", zaključio je Vardy.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi