Vardy otkrio zašto mora ranije napustiti trening Leicestera

Napadač Lisica 'štedi' noge za protivnika

Vardy otkrio zašto mora ranije napustiti trening Leicestera

E. Čaušević

Najbolji strijelac engleske Premier lige, Jamie Vardy, izjavio je da mu menadžer Claudio Ranieri ne dozvoljava da se duže zadržava na treninzima.

Jedan od najboljih igrača Leicestera u ovoj sezoni svojim sjajnim igrama skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova, ali i selektora Engleske. Vardy je trenutno prvi strijelac lige, a dao je i zanimljivu izjavu o svom treneru Ranieriju.

"Nemam mnogo prilike da na treninzima vježbam situacije jedan na jedan i svoje završnice. To je obično na kraju treninga i Ranieri mi ne dopušta da ostanem jer želi da čuvam svoje noge i golove za utakmice", rekao je Vardy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vardy je proteklog vikenda bio junak Leicestera jer je postigao oba gola u gostujućoj pobjedi protiv Sunderlanda. Lisice su i dalje prve na tabeli, te su sve bliže da ostvare historijski uspjeh, osvajanje titule prvaka Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi