Vardy: Sretan sam u Leicesteru

Produžio ugovor

Vardy: Sretan sam u Leicesteru

Engleski reprezentativac Jamie Vardy potpisao je novi četverogodišnji ugovor sa Leicesterom.

Iako se sjajni napadač dugo povezivao sa prelaskom u Arsenal, sve špekulacije su prekinute kada se Vardy odlučio da ostane u klubu sa kojim je ispisao historiju.

"I za narednu sezonu imam visoke ambicije. Osim uspješne sezone u Premier ligi, želim i uspjeti u Ligi prvaka. Igrat ću u tom takmičenju prvi put u životu i zaista se radujem novim izazovima. Za ostanak u Leicesteru sam se odlučio jer sam zaista sretan u ovom klubu", poručio je Vardy, koji će prema novom ugovoru navodno zarađivati 100.000 funti sedmično.

Jamie Vardy je u prošloj sezoni bio apsolutni hit u Premier ligi ali i u evropskom fudbalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Leicesterovom osvajanju titule prvaka učestvovao je sa 24 postignuta pogotka, a postao je i stalni član engleske reprezentacije s kojom trenutno boravi u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije