Vardy: Svaka minuta rada u mom životu se isplatila

Leicesterov heroj presretan

Vardy: Svaka minuta rada u mom životu se isplatila

Jamie Vardy je sinoć bio vjerovatno najsretniji čovjek u Engleskoj.

Do prije samo nekoliko godina, sjajni napadač Leicestera je igrao u nižim engleskim ligama, a o njegovom životu su ispričane sve priče i uskoro će se po njemu snimiti i film.

Vardy je nakon utakmice Tottenhama i Chelseaja bio u transu. Slavio je osvajanje titule i dao kratku izjavu u kojoj je priznao da se nikada u životu nije osjećao tako sretno.

"Ovaj osjećaj je nevjerovatan, nikada nisam bio sretniji. Prošle sezone smo se borili za opstanak, a u subotu ćemo podići pehar. Sve je to plod našeg velikog rada ove sezone. Za uspjeh smo zaslužni svi, od igrača do članova stručnog štaba", rekao je Vardy.

Leicester je ove sezone napravio historijski rezultat i jednu od najvećih sportskih senzacija svih vremena, a Vardy taj uspjeh smatra svojom životnom nagradom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Večeras mi se isplatila svaka minuta rada na treninzima u mom životu", poručio je prezadovoljni napadač Lisica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi