Varnice na terenu: Ribery nasrnuo na Felipea Mela

Francuz izgubio živce

Varnice na terenu: Ribery nasrnuo na Felipea Mela

E. Čaušević

Ekipa Bayerna večeras u Sjedinjenim Američkim Državama igra pripremni meč protiv Intera.

Aktuelni prvak Njemačke od samog početka utakmice imao je incijativu u ovoj utakmici. Bavarci su otpor Intera slomili za svega 13 minuta. Prvo je za 1:0 pogodio Green, dok je vodstvo udvostručio Ribery. U 30. minuti za 3:0 pogodio je ponovo Green. Amerikanac je pet minuta kasnije svojim hat-trickom pogodio za 4:0.

Ipak, mrlju na ovo sjajno poluvrijeme bacili su Felipe Melo i Franck Ribery. Prvo je igrač Intera oštro startovao na Riberyja, ali je Francuz odlučio kasnije uzvratiti.

Nakon kratke rasprave Ribery je udario Mela nakon čega mu je sudija pokazao žuti karton. Ruku na srce, Ribery bi vjerovatno za ovaj potez dobio direktan crveni da je u pitanju takmičarska utakmica.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi