Važna pobjeda Fulhama, Begović ponovo sačuvao mrežu

Premiership

Važna pobjeda Fulhama, Begović ponovo sačuvao mrežu

M. Šljivak

Fudbaleri Fulhama savladali su danas na Craven Cottageu ekipu Norwicha s 1:0, te su tako još uvijek s dobrim šansama za opstanak u društvu najboljih.

Za tim Felixa Magatha ovaj susret je bio izuzetno važan, a na kraju su i došli do velika tri boda. Jedini gol na meču djelo je Huge Rodallege, koji je mrežu Kanarinaca zatresao u 40. minuti susreta za konačnih 1:0.

Asmir Begović je ponovo sačuvao svoju mrežu. Stoke je s 1:0 savladao ekipu Newcastlea golom Pietersa, a Begović je i u ovom susretu branio zaista fantastično. 

Everton je sve bliže Ligi prvaka. Karamele su danas na gostovanju savalade Sunderland s 1:0, autogolom Wesa Browna iz 75. minute. 

Iznenađujuću pobjedu je upisao Cardiff na gostovanju kod Southamptona (1:0), golom Cale, dok je Crystal Palace savladao Aston Villu golom Puncheona. Šest golova viđeno je u meču WBA i Tottenhama, gdje je susret završen s 3:3.

Premiership, 34. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crystal Palace - Aston Villa 1:0 (Puncheon 76')
Fulham - Norwich 1:0 (Rodallega 40')
Southampton - Cardiff 0:1 (Cala 65')
Stoke - Newcastle 1:0 (Pieters 42')
Sunderland - Everton 0:1 (Brown 75'ag)
WBA - Tottenham 3:3 (Vydra 1', Brunt 4', Sessegnon 31' /Olsson 34', Kane 70', Eriksen 90+4)


Fulham 1-0 Norwich City (Goal Hugo Rodallega) by all-goals

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti