"Večeras želimo pomoći Napoliju i pokazati koliko možemo"
Foto: EPA

Predsjednik Pescare pred duel s Romom

"Večeras želimo pomoći Napoliju i pokazati koliko možemo"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju na gostovanju protiv Pescare u okviru 33. kola italijanske Serije A.

Vučica večeras traži novu pobjedu kako bi povećala prednost nad Napolijem na četiri boda jer je tim iz Napulja jučer remizirao protiv Sassuola. Pescara je već dugo fenjeraš na tabeli Serije A i igra svoje posljednje utakmice u najjačem rangu italijanskog fudbala.

Ipak, Pescara ne želi tek tako da se preda protiv rimske ekipe, a predsjednik kluba Daniele Sebastiani najavio je da je njegov tim ići večeras na iznenađenje kako bi pomogli Napoliju u što zanimljivijoj borbi za mjesto koje vodi direktno u Ligu prvaka.

"Nemamo ništa izgubiti i večeras ćemo protiv Rome igrati totalno ofanzivno i otvoreno. Nadam se da ćemo pomoći Napoliju i da ćemo večeras dokazati da zasluženo igramo u Seriji A", rekao je Sebastiani.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi