Vecino: Igrati na San Siru je san svakog igrača

Novi igrač Intera

Vecino: Igrati na San Siru je san svakog igrača

E. Ganibegović

Matias Vecino je ovog ljeta napustio Fiorentinu i pridružio se milanskom Interu.

Novi veznjak Intera je preko svog facebooka odgovarao na pitanja fanova, te rekao kako je na igračima Intera veliki pritisak, ali da je igrati na stadionu poput San Sira, san svakog igrača.

"Bilo je pravo vrijeme preći u veliki klub. Najbolje igračke godine su ispred mene. Od kada sam stigao u Italiju razvio sam se mnogo, međutim morat ću biti još bolji. 

"Drago mi je bilo kada sam čuo da Inter pokazuje interesovanje za mene i želio sam da što prije obućem dres Nerazzura.

"Normalno je da smo pod pritiskom, predstavnici smo velikog broja navijača, ali ja preuzimam odgovornost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želim da svaki dan sve više napredujem. Igrati na San Siru je san svakog igrača", reako je novi igrač milanskog Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti