Vedad Ibišević bez gola više od godinu dana
Od ovoga trenutka prošlo je više od godinu dana

Dugi, predugi, golgeterski post

Vedad Ibišević bez gola više od godinu dana

U prvom kolu nastavka sezone njemačke Bundeslige ekipa Stuttgarta poražena je na domaćem terenu sa minimalnih 1:0, a deveti ovosezonski poraz Švabama nanijela je Borussia M'gladbach.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine susret sa Borussijom počeo je na klupi za rezervne igrače, a teško je bilo drugačije i očekivati, što zbog povrede, što zbog Huuba Stevensa koji ni prošle sezone, kada je spašavao Stuttgart, našem napadaču nije davao veliku minutažu.

Ibišević je u igru ušao u 69. minuti utakmice, a da stvar bude gora po njega samo dvije minute kasnije gosti su poveli.

Napadač naše reprezentacije u dugom je, nikad dužem, postu. Naime, Ibišević je svoj posljednji gol u dresu Stuttgarta u Bundesligi postigao prije više od godinu dana. Vedo je posljednji put mrežu protivnika zatresao 29. januara 2014. godine u duelu sa Bayernom. Stuttgart je tada poveo, ali je na kraju poražen sa 2:1 pred svojim navijačima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nadamo se da će Ibišević što prije okončati svoj golgeterski post, vrijeme je!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.