Vedad Ibišević je pobjednik Stuttgartovih priprema

Prema pisanju Bilda

Vedad Ibišević je pobjednik Stuttgartovih priprema

Vedad Ibišević je nakon ozbiljne povrede pete, zbog koje dugo pauzirao, odlično radio na pripremama Stuttgarta pred nastavak sezone.

Tri gola na četiri pripremne utakmice pravi su dokaz da se Vedad Ibišević vraća u pravu formu. Iako je svoj posljednji ligaški pogodak postigao prije nešto manje od godinu dana, bh. napadač je na pripremama podsjetio sve da nije zaboravio davati golove.

Još prije dvije sedmice trener Stuttgarta Huub Stevens, koji je Švabe u prošloj sezoni spasio od ispadanja a u čijoj nemilosti je bio naš napadač, nije želio Ibiševiću 'obećati' mjesto u startnoj postavi. 

"Primjetno je da mu je potrebno još vremena. Kada je igrač duže van trenažnog procesa to se primijeti na njemu", rekao je Huub Stevens, trener Stuttgarta. 

Ipak, prema dopisniku Bilda, koji je pratio kompletne pripreme Stuttgarta u portugalskom Lagosu, Ibišević je jedan od pobjednika ovih priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.