Vedad Ibišević karijeru nastavlja u Grčkoj?

AEK pregovara sa bh. napadačem

Vedad Ibišević karijeru nastavlja u Grčkoj?

AEK se nakon povratka u elitni rang grčkog fudbala želi ponovo boriti za sami vrh u prvenstvu, pa su se čelni ljudi tokom prijelaznog roka dali u potragu za kvalitetnim pojačanjima. 

Kako navode grčki mediji, najzvučnije pojačanje mogao bi biti Vedad Ibišević i navodno je tehnički direktor kluba Branko Milovanović već stupio u pregovore sa iskusnim napadačem bh. reprezentacije. 

U AEK-u očekuju da će legendarni Duško Bajević u narednim danima odigrati važnu ulogu u pregovorima sa Vedadom Ibiševićem, kojeg u svojim redovima žele još vidjeti Bursaspor, Werder i Bologna. 

Nije tajna da novi trener Stuttgarta Alexander Zorniger trenutno Ibiševića ne vidi u prvom planu, zbog čega će ga čelnici Stuttgarta do kraja ljeta nastojati prodati s obzirom na to da mu važeći ugovor traje do 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti