Vedad Ibišević među najvećim gubitnicima sezone u Bundesligi

Prema izboru njemačkog portala

Vedad Ibišević među najvećim gubitnicima sezone u Bundesligi

Reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević iza sebe ima ubjedljivo najlošiju sezonu u svojoj karijeri.

Fudbaler Stuttgarta u ovoj sezoni nije imao važnu ulogu u klubu koji je jedva izborio opstanak u društvu najboljih, a u četrnaest odigranih susreta u Bundesligi se nije uspio upisati u strijelce.

Povreda, ali i jako loša forma su kumovali tome da Vedad Ibišević skoro godinu i po dana bude bez gola za svoj klub u zvaničnim utakmicama.

Njemački portal Focus.de se bavio najvećim otkrovljenjima i promašajima sezone u Bundesligi. Nažalost, naš napadač je opravdano svrstan među one koji su najviše zakazali.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Društvo mu prave Holgar Badstuber, Kevin-Prince Boateng, Roberto Di Matteo, Matthias Ginter, Mario Gotze, John Heitinga, Horst Heldt, Ciro Immobile, Peter Knabel, Hans Willhelm Muller-Wohlfahrt i Rafael Van Der Vaart.

Među onim koji su najviše pokazali ističu se Kevin De Bruyne, Gonzalo Castro, Bas Dost, Lucien Favre, Robert Lewandowski, Alexander Meier, Viktor Skripnik, Huub Stevens, Lars Stindl i Markus Weinzierl. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.