Vedad Ibišević na meti kluba iz Serije A?

Bh. napadača želi Lazio

Vedad Ibišević na meti kluba iz Serije A?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević iza sebe ima dobru sezonu u njemačkoj Bundesligi u dresu Herthe.

Ibišević je prošlog ljeta odlučio napustiti Stuttgart i preći u Herthu što se ispostavilo kao sjajan potez našeg napadača. Vedad je tokom cijele sezone bio standardan, a dobrim partijama privukao je interes nekoliko evropskih klubova.

Prema pisanju italijanski medija Ibišević se nalazi na meti Lazija koji traži zamjenu za Miroslava Klosea. Navodno, čelnici rimske ekipe spremni su platiti oko devet miliona eura za bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ibišević je ove sezone u dresu berlinske ekipe u svim takmičenjima odigrao 30 utakmice, te je postigao 12 golova. Također, bh. napadač je upisao i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi