Vedad Ibišević od ljeta u Italiji?

Želi se okušati u drugoj ligi

Vedad Ibišević od ljeta u Italiji?

Koloniju bh. fudbalera u italijanskoj Seriji A od naredne sezone bi mogao proširiti Vedad Ibišević. 

Standarni napadač bh. reprezentacije se preporodio prelaskom u Herthu i ove sezone je deset puta pogađao protivničku mrežu, međutim velike su šanse da bi nakon samo jedne sezone mogao promijeniti sredinu.  

Italijanski mediji tvrde da je interes za Ibiševića ozbiljno pokazao Lazio i u rimskom klubu bi naš napadač predstavljao zamjenu za Miroslava Klosea, koji će vjerovatno napustiti Olimpico na kraju sezone. 

Ibišević je navodno čelnike berlinske momčadi upoznao da je zainteresovan za novi izazov u karijeri i od Lulića je zatražio informacije o Laziju. Komentari su, kako navode u Italiji, bili pozitivni i očekuje se da će uskoro biti poslana i zvanična ponuda na adresu Herthe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Ibiševića, na listi potencijalnih pojačanja Lazija još se nalaze Ciro Immobile, Arkadiusz Milik i Fernando Torres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi