Vedad Ibišević ponovo u kopačkama

Dobre vijesti iz Stuttgarta

Vedad Ibišević ponovo u kopačkama

Napadač Stuttgarta i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević nakon višesedmične pauze ponovo je obukao kopačke.

Nakon ozbiljne povrede pete zbog koje je propustio i posljednju blamažu našeg nacionalnog tima na gostovanju kod Izraela bh. napadač se vratio treninzima, još uvijek ne dovoljno ozbiljnim da može trenirati sa ostatkom ekipe.

Ipak, činjenica da je trenirao u kopačkama sigurno je obećavajuća, te nagovještava da je Zmaj sve bliže povratku u trenažni proces.

Za sada Ibišević se samo zagrijava sa ekipom u kojom se tokom njegovog odsustva desila smjena na kormilu Švaba, a Armina Veha je naslijedio Huub Stevens koji je u finišu prošle sezone spasio Stuttgart od ispadanja. Loša vijest za sve fanove našeg napadača jeste ta da je Ibišević kod Holanđanina šansu dobijao uglavnom sa klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.