Vedad Ibišević produžio ugovor sa Stuttgartom

Pruženje aktuelnog ugovora do 2017.

Vedad Ibišević produžio ugovor sa Stuttgartom

I nije čudo što je VfB Stuttgart hladno odbio ponudu tešku 8,8 miliona eura od West Hama za svog najboljg napadača Vedada Ibiševića. 

Kao poseban poklon za 30. rođendan reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine dobio je produženje aktuelnog ugovora sa Švabama, koji traje do 2016., na još jednu godinu dana.

"Mislim da ovdje možemo nešto razviti, a ja u tome želim doprinijeti sa dobrim partijama i golovima. Želim da svi zajedno sa klubom proživljavamo bolja vremena", rekao je strijelac prvog gola za Bosnu i Hercegovinu na Svjetskim prvenstvima za klupsku web stranicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.