Vedad Ibišević trenirao sa ostatkom ekipe

Dobre vijesti iz Njemačke

Vedad Ibišević trenirao sa ostatkom ekipe

VfB Stuttgart počeo je sa pripremama trećeg januara, a raduje informacija da sa ostatkom ekipe trenira i Vedad Ibišević. 

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine u potpunosti se oporavio i trenira sa ostatkom ekipe, a bit će spreman za napore koji bundesligaša očekuju u nastavku sezone. 

Prvi dani priprema protiču u radu na fizičkoj spremi, a Stuttgart će u kamp u Portugalu (Lagos) otputovati 16. januara. 

"Radili smo punim intenzitetom na fizičkoj spremi, ali smo uvijek kombinovali te treninge sa taktičkim uigravanjem. Moramo napredovati u svim segmentima, a to je moguće samo uz vrijedan rad," rekao je Chima Onyeike, kondicioni trener Švaba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.