Veličanstven doček za Ronalda i drugove

Ludnica na ulicama Madrida

Veličanstven doček za Ronalda i drugove

Fudbaleri Reala u šest ujutro su se vratili u Madrid, ali to nije zaustavilo desetine hiljada navijača da ih dočekaju.

Na Plazi de Cibeles sve je bilo spremno za ludo slavlje, autobus na kojem se isticao natpis 'Prvaci, deseti naslov' bio je odavno pripremljen.

Navijanje je predvodio junak finala Sergio Ramos, a nakon njega mikrofona se uhvatio Cristiano Ronaldo! Nakon klasične uzrečice 'Hala Madrid', veliki Portugalac je natjerao Luku Modrića da pjeva 'Campeones, campeons' ispred hiljada euforičnih navijača.

“Sutra šišamo Luku Modrića,” obećao je Alvaro Arbeloa i izazvao oduševljenje fanova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.