Veličković: Večeras ćemo poginuti na parketu

Kapiten KK Partizan pred finale

Veličković: Večeras ćemo poginuti na parketu

D. Vejo

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća nakon što su sinoć u polufinalu savladali Mega Leks rezultatom 77:65.

Za prvi trofej ove sezone, crno-bijeli će igrati sa ljutim rivalom Crvenom zvezdom, što će donijeti pravu košarkašku poslasticu za sve ljubitelje ovog sporta.

Oba tima, desetkovani ulaze u ovaj susret. Gripa i povrede uzeli su danak, pa su tako sa terena smakli nekolicinu igrača.

Kapiten crno-bijelih kazao je kako je sam ulazak u finale veliki uspjeh, ali da neće odustati te da će i večeras dati sve od sebe.

"Sam prolaz u finale veliko je postignuće za nas. Tamo nas čeka dobro poznati rival, Zvezda. Probaćemo. Protiv Mege nas je nosila želja, a sada treba da poginemo na parketu", zaključio je košarkaš Partizana, Novica Veličković.

Finale je na programu večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi