Velika pobjeda Hajduka na Maksimiru, Dinamu titula predaleko

Hajduk slavio, slavi i Rijeka

Velika pobjeda Hajduka na Maksimiru, Dinamu titula predaleko

E. Škorić

U najvećem hrvatskom derbiju Dinamo je ugostio Hajduk, a gosti iz Splita neočekivano su slavili s 2:0.

Dinamo juri Rijeku u prvenstvu i nakon današnjeg poraza od Hajduka na Maksimiru, stvari su se za Modre zakomplikovale.

Sada, pet kola prije kraja, Rijeka ima četiri boda više i utakmicu manje, a kasnije gostuje u Puli kod Istre i ako pobijedi, imat će sedam bodova više. 

Vodeći pogodak za goste iz Splita u današnjem meču postigao je Erceg u 29. minuti, a najbolju šansu za Dinamo imao je Soudani, kada je u prvom dijelu zatresao prečku Hajduka. 

U 90. minuti kontra Hajduka, Kožulj je uposlio Futacsa, a ovaj je dokrajčio zagrebačkog višestrukog prvaka Hrvatske.

Nekoliko bh. nogometaša dobilo je danas šansu u derbiju. Armin Hodžić je startao kod Dinama, a kasnije je u igru ušao Amer Gojak, dok je kod Splićana Zvonimir Kožulj dobio šansu u drugom dijelu.

HNL, 29. kolo:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo - Hajduk 0:2 (Erceg 29, Futacs 90)

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi