Velika prilika za Bajića u Udineseu

Povrijedio se Perica

Velika prilika za Bajića u Udineseu

Bh. reprezentativcu Riadu Bajiću pred sami start sezone u Seriji A ukazala se neočekivana prilika. 

Iako je u italijanski klub stigao tek prije nekoliko dana, Bajić će dobiti šansu da se odmah izbori za mjesto prvotimca na Friuliju, a razlog za to je povreda koju je zadobio napadač Stipe Perica. 

Mediji sa Apenina javljaju da je Perica povrijedio ligamente skočnog zgloba i da ga očekuje pauza od skoro dva mjeseca, a s obzirom na to da igra istu poziciju kao Bajić, stvorilo se više prostora za našeg napadača.

Nekadašnji fudbaler Željezničara je, podsjetimo, već debitovao za Udinese u prijateljskoj utakmici protiv AZ Alkmaara. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

S Udineseom je potpisao petogodišnji ugovor, te zadužio 'devetku', a Italijani su na račun turskog kluba Konyaspora uplatili 5,4 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi