"Velikani se smiju obeštećenju od 25 mil. eura za Reusa"
Foto: epa.eu

Legendarni Oliver Kahn:

"Velikani se smiju obeštećenju od 25 mil. eura za Reusa"

Mnogo velikih klubova zainteresovano je za fudbalera Borussije Dortmund i njemačkog reprezentativca Marca Reusa.

Iako su pojedini španski mediji prenijeli priču da je posao na relaciji Real Madrid - Borussia Dortmund već dogovoren, te da će njemački fudbaler na ljeto potpisati petogodišnji ugovor, ali za sada niko ne želi potvrditi ove natpise. Doduše nije bilo ni onih koji su ih otvoreno demantovali.

"Dortmundu će biti jako teško zadržati Reusa, potovo ukoliko se ne kvalifikuju za neko od evropskih takmičenja", rekao je u svojoj izjavi za Sport Bild, legendarni njemački golman Oliver Kahn, te dodao: 

"Borussia će zadržati Reusa samo u slučaju da iscrpe sve svoje finansijske limite, ukoliko to ne učine Reus će otići. Evropski velikani se smiju obeštećenju od 25 miliona eura za Reusa".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.