Veliki interes grčkih TV kuća za meč sa Koševa

Veliki interes grčkih TV kuća za meč sa Koševa

Meč Sarajeva i Atromitosa u trećem pretkolu Evropske lige osim u našoj državi sa velikim zanimanjem će se pratiti i u Grčkoj. 

Grčki mediji već su uputili veliki broj upita u FK Sarajevo vezanih za akreditovanje za pomenuti meč, dok je klub sa Koševa dobio ponude nekoliko TV kuća zainteresovanih da radi direktan prenos ove utakmice.

„Mogu potvrditi veliki interes za područje Grčke i Kipra. Isto tako za prava u BiH najkonkretniji su Face TV i Bh Telecom. Svakako da ćemo odabrati opciju koja je najkorisnija za klub, ali i za što veći broj naših navijača,“ izjavio je za naš portal Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.

Prvi meč Sarajeva i Atromitosa na programu je posljednjeg dana jula mjeseca.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.