Veliki Lippi ima samo riječi hvale za Pjanića
FOTO: EPA

Cijeni bh. veznjaka

Veliki Lippi ima samo riječi hvale za Pjanića

O. Lekić

Jedan od najboljih svjetskih trenera Marcello Lippi vjeruje da Juventus može do titule prvaka Evrope.

Protekle sedmice odigrane su prve utakmice osmine finala Lige prvaka, a po ocjenama mnogobrojnih stručnjaka među kojima je i pomenuti Lippi, Juventus je jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofeja.

"Ekipa je napredovala u mentalnom smislu, svi su svjesni da mogu pobijediti svakog protivnika. U proteklih par godina Juventus je pokazao snagu u duelima sa najboljim evropskim ekipama, pa čak i u utakmici finala Lige prvaka 2015. kada je izgubio od Barcelone", istakao je Lippi.

Iskusni italijanski stručnjak koji je sa Juventusom osvojio Ligu prvaka, a sa italijanskom reprezentacijom Svjetsko prvenstvo, četvoricu igrača vidi kao ključne u Juventusovom pohodu na trofej namijenjen najboljoj evropskoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Gonzalo Higuain, Paulo Dybala, Mario Mandžukić i Miralem Pjanić bi mogli biti ključni Juventusovi igrači u borbi za trofej. Stara dama ima napadače koji u svakoj utakmici mogu postići pogodaka. Dybala me podsjeća na Sivorija, a Mandžukić se sve bolje snalazi u novoj ulozi. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi