Veliki preokret: James napustio Madrid i vratio se u Monaco
Foto: EPA

Transfer pod upitnikom?

Veliki preokret: James napustio Madrid i vratio se u Monaco

M. Šljivak

Iako je bio na pragu potpisa ugovora s Realom kolumbijski veznjak James Rodriguez vratio se danas u Monaco.

Španski mediji su jutros donijeli informaciju kako je dogovor između Reala i Monaca postignut i da se čeka samo zvanična objava transfera Jamesa Rodrigueza, to se još uvijek neće dogoditi.

Francuski L'Equipe tvrdi kako su Kraljevi ponudili 75 miliona eura, dok Monaco zahtjeva 10 miliona više, te je zbog toga transfer Rodrigueza doveden u pitanje.

Kolumbijac je odmah napustio Madrid i vratio se u Monaco gdje pokušava uvjeriti rukovodstvo kluba da ga pusti u Real, no vlasnik Kneževa Dimitri Ribolovljev nema namjeru odustati od zahtijevane cifre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rodriguez je za Real trebao potpisati sredinom sedmice, ali zasad nije poznato hoće li saga oko transfera fantastičnog Kolumbijca biti nastavljena ili će pak u narednim danima konačno obući dres prvaka Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.