Veliki problemi za Belgiju pred duel protiv BiH

Bez pola veznog reda

Veliki problemi za Belgiju pred duel protiv BiH

Fudbaleri Belgije i Bosne i Hercegovine za nekoliko dana odmjerit će snage u meču kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Dok naš selektor Mehmed Baždarević ima slatke muke obzirom da su gotovo svi naši najbolji fudbaleri u sjajnoj formi, njegov kolega s druge strane Roberto Martinez ima velikih problema sa povredama.

Nakon što je za duel protiv BiH definitivno otpao Kevin de Bruyne, slična sudbina mogla bi zadesiti i vezistu Rome Radju Nainggolana te vezistu Tottenhama Moussu Dembelea. Dembele je povrijeđen već neko vrijeme te nije bio na raspolaganju treneru Tottenhama za meč protiv Manchester Cityja, dok je Nainggolan zbog manjih problema sa povredom sa klupe počeo meč Rome protiv Intera.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč između Belgije i BiH igra se u Briselu sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi