Veliki problemi za Inter pred meč s Romom

Joao Mario i dalje povrijeđen

Veliki problemi za Inter pred meč s Romom

E. Čaušević

Fudbaleri Intera u okviru sedmog kola italijanske Serije A igraju protiv Rome.

Inter je u prošlom kolu na domaćem terenu rezmizirao protiv Bologne, dok je Roma poražena na gostovanju u Torinu. Već naredno kolo donosi nam veliki derbi ova dva kluba u koji će Inter ući znatno oslabljen.

Naime, ovaj meč će najvjerovatnije zbog povrede propustiti Joao Mario koji je ovog ljeta stigao u Inter. Portugalac sigurno neće igrati protiv praške Sparte, te će gotovo sigurno propustiti meč protiv Vučice.

Prema pisanju italijanskih medija Mario će se laganim treninzima vratiti sutra, ali u Interu ne žele ništa da rizikuju. Zbog ove povrede Mario će vjerovatno propustiti kvalifikacijske utakmice Portugala. Na teren bi se trebao vratiti sredinom oktobra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi