Veliki problemi za Lazio pred sami početak meča
Foto: EPA

Immobile se povrijedio na zagrijavanju

Veliki problemi za Lazio pred sami početak meča

E. Čaušević

Lazio danas igra veliki gradski derbi protiv Rome u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Današnji derbi Rima igra sa 12:30 sati što je poprilično neobičan termin za ovakvu utakmicu. Međutim, poznato je da zbog sigurnosnih razloga italijanska policija ne dozvoljava da se meč igra navečer. Inzaghi je prije nekih sat vremena objavio sastav koji će početi meč, a glavna uzdanica Lazija je Ciro Immobile.

Međutim, Lazio je trenutno u velikim problemima jer se Immobile lakše povrijedio na zagrijavanju. Inzaghi je odlučio da će umjesto njega u prvih 11 biti Jordan Lukaku i jasno je da će doći do rokada u formaciji.

Još uvijek nije poznato da li će Immobile biti na klupi za rezervne igrače ili će propustiti današnji derbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi