Veliki problemi za Simeonea

Dva igrača van terena

Veliki problemi za Simeonea

D. Vejo

Atletico Madrid danas je pogotkom Griezmanna slavio protiv Deportiva (1:0).

Tokom čitave utakmice, Madriđani su imali terensku inicjativu, što je kulminiralo i rezultatom. Strateg Atletica Diego Simeone sigurno da može biti zadovoljan trijumfom i novim bodovima, ali ne može i zdravstvenim biltenom.

Naime, tokom današnjeg meča na Vicente Calderoneu dva fudbalera domaće ekipe zadobili su povrede koje će ih s travnate podloge udaljiti na duži vremenski period.

Riječ je o štoperu Jose Gimenezu te veznjaku Augustu Fernandezu. Ovaj prvi, povrijedio je zadnju ložu, dok je vezista povrijedio ligamente koljena te ga sigurno neće biti kroz nekoliko narednih mjeseci na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi