Veliko iznenađenje: Milan dovodi još jednog igrača Juventusa

Cuadrado veoma blizu San Sira

Veliko iznenađenje: Milan dovodi još jednog igrača Juventusa

E. Čaušević

Milan je ovog ljeta najviše poslova što se tiče transfera, ali čini se da na San Siru još uvijek nisu završili posao što se tiče pojačanja.

Veliko iznenađenje Rossoneri su napravili dovođenjem Leonarda Bonuccija iz Juventusa i ovo je sigurno jedan od najčudnijih transfera u posljednje vrijeme. Međutim, Milan želi ponovo da kupuje kod Stare dame jer se na meti ovog kluba nalazi još jedan igrač Juventusa.

Prema pisanju italijanskih medija Rossoneri su pokazali veliki interes za Juana Cuadrada koji je tek na kraju prošle sezone postao igrač Juventusa. Cuadrado je dvije sezone igrao kao posuđen igrač iz Chelseaja, a Stara dama je na krau odlučila otkupiti njegov ugovor.

Milan je spreman ponuditi 25 miliona eura za kolumbijskog igrača plus pet miliona bonusa. Ipak, Juve će pustiti Cuadrada na San Siro samo u slučaju da dođe ponuda od 35 miliona eura. Navodno, ovaj transfer je veoma blizu realizacije, a Cuadrado bi trebao biti zamjena za De Sciglija koji je karijeru nastavio upravo u dresu Juventusa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi