Veliko pojačanje uočeno u automobilu, navijači slave

Sirigu u Torinu

Veliko pojačanje uočeno u automobilu, navijači slave

E. Škorić

Italijanski golman Salvatore Sirigu raskinuo je saradnju s PSG-om i njegov novi klub bit će Torino.

Iskusni Sirigu bio je i ranije želja Torineza, koji su ovog ljeta ipak uspjeli da ga angažuju i sada se čeka samo zvanična potvrda transfera.

Sirigu je prošlu sezonu proveo u Osasuni, ali je klub ispao iz lige i Italijan nije imao želju da ostane u Pamploni, pa se 'vratio u Pariz'. Bilo je jasno da PSG-u ne treba, no zato ga slave u Torinu.

Navijači Torina su oduševljeni njegovim dolaskom i objavljena je fotografija iskusnog golmana u automobilu u Torinu. On će na golu Bikova naslijediit Joea Harta, koji je bio na posudbi iz Manchester Cityja, ali njegov ugovor nije otkupljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi