Napadač Sarajeva uoči susreta sa Atromitosom

Velkoski: Navijači su naš 12. igrač, naš vjetar u leđa

Jedini preostali predstavnik iz Bosne i Hercegovine u trećem pretkolu evropskih takmičenja, FK Sarajevo, večeras će nastaviti svoj evropski put. 

Izabranici Dženana Uščuplića na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti će grčki Atromitos u okviru trećeg pretkola Evropske lige. Krste Velkoski, napadač tima sa Koševa vjeruje da Sarajevo može do pobjede, ukoliko se ponovi igra protiv Haugesunda. 

"Očekuje nas jedna teška utakmica. Atromitos je jaka ekipa i nije slučajno završila kao treća u prvenstvu. Mislim da ako mi odigramo kao protiv Haugesunda kući i u gostima, da nećemo imati problema. Oni su iskusna ekipa, sa iskusnim igračima, bit će teško, ali uz podršku navijača možemo ostvariti dobar rezultat," kaže Velkoski i dodaje: 

"Podrška nam znači puno, oni su naš 12. igrač, naš vjetar u leđa. Očekujem da će biti puno Koševo. Ja se nadam da ću postići gol, ali opet to nije važno, važno je da Sarajevo ide dalje. Ako mi se ukaže prilika, ja ću je iskoristiti," kaže Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije