Verona odbranu pojačala iz Milana
Foto: EPA

Albertazzi novi igrač Verone

Verona odbranu pojačala iz Milana

E. Škorić

Čelnici Verone potvrdili su da je ozvaničen transfer Michelangela Albetrazzija iz Milana.

Albertazzi je igrač Milana od 2014. godine, kada je došao iz Verone i zanimljivo da se 24-godišnji defanzivac opet vraća u taj klub. 

Verona je na zvaničnoj internet stranici objavila da je Albertazzi ponovo njihov igrač i on će već danas odraditi trening sa novim i nekim starim suigračima.

Odlučio se da ode iz Milana pošto nije imao mjesta u redovima Rossonera, gdje je prošle sezone odigrao tek jednu utakmicu u Kupu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za mladu reprezentaciju (do 20 godina) Italije odigrao je 18 utakmica, a  svojevremeno je bio posuđen Getafeu i Vareseu. Ponikao je u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.