Verona slavila na gostovanju kod Caglijarija

Seria A, 25. kolo

Verona slavila na gostovanju kod Caglijarija

Cagliari je u okviru 25. kolu Serie A poražen na domaćem terenu od Hellas Verone, a rezultat nakon 90 minute igre glasio je 2:1. 

Najzaslužniji za vodstvo Verone već u devetoj minuti susreta bio je Luca Toni, koji je unutar šesnaesterca uputio udarac i bez mnogo muke savladao domaćeg golmana Brkića.

Iako je Cagliari svim silama pokušavao doći do izjednačenja, svaku nadu domaćina Verona je prekinula u 56. minuti. Ovaj put za pogodak pobrinuo se rezervista Taleb, da bi konačnih 2:1 u 90. minuti postavio Conti.

Potencijalni bh. reprezentativac Ivan Martić ovaj put nije ulazio u igru, te je pobjedu svog tima odgledao s klupe za rezervne igrače.

Njegova Verona današnjom pobjedom napravila je veliki korak u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa i sada zauzima 14. poziciju.

Seria A, 25. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cagliari - Verona 1:2 (Conti 90. / Toni 9., Taleb 56.)


Goal Luca Toni - Cagliari 0-1 Verona - 01-03-2015 by Gol-Live
Goal Taleb - Cagliari 0-2 Verona - 01-03-2015 by Gol-Live

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.