Verratti: Barcelona je za mene najbolji klub na svijetu
Foto: EPA

Na pomolu transfer na Nou Camp?

Verratti: Barcelona je za mene najbolji klub na svijetu

E. Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti na kraju ove sezone mogao bi napustiti PSG jer je interes za njega pokazalo nekoliko evropskih velikana.

Verratti je prije nekoliko godina stigao u PSG iz Pescare koja je te sezone igrala u Seriji B. Ipak, italijanski fudbaler je veoma brzo postao veoma važna karika u veznom redu Parižana, a njegove sjajne igre nisu ostale neopažene od strane drugih klubova.

Poznato je da je Verratti velika želja Juventusa, ali čini se da on još uvijek nema želju da se vrati u Italiju. Pored Stare dame najviše interesa za ovog fudbalera pokazala je Barcelona koja je odlučna da pokuša Verrattija dovesti na Nou Camp već ovog ljeta. Prema posljednjim izjavama ovog igrača čini se da ni on nema ništa protiv toga.

"Iako sam dio odličnog projekta u PSG-u i tu se zaista osjećam kao kod kuće, svaki igrač, a tako i ja, želi jednog dana da zaigra u Barceloni. Oni su za mene najbolji klub na svijetu. Barcelona ima nevjerovatan napad i igrače koji u sekundi mogu napraviti razliku na terenu", rekao je Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi