Verratti: Ostajem li? Pričat ću s predsjednikom
Foto: EPA

Francuz o odlasku

Verratti: Ostajem li? Pričat ću s predsjednikom

Fudbaler PSG-a Marco Verratti izjavio je da će s predsjednikom kluba razgovarati o eventualnom odlasku. 

Italijan je izuzetno važan igrač za PSG, a uslijed špekulacija da bi mogao napustiti francuski klub njegov agent Donato Di Campli je dao do znanja da je otvoren za razgovore s timovima s većim ambicijama i iz jačih liga.

Za Verrattija je posebno "zagrizla" Barcelona, međutim on je poslije pobjede nad Angersom izjavio da je "sretan u klubu". 

"Hoću li biti u PSG-u i sljedeće sezone? Razgovarat ću s predsjednikom i klubom, kao što sam radio tokom čitave godine. Još uvijek imam četiri godine ugovora i ne bih da idem. Lijepo mi je, u velikom klubu sam, a uvjeren sam i kako sljedeće sezone možemo biti uspješniji", kazao je Verratti, prenosi Mundo Deportivo. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Omaleni vezista je član PSG-a od 2012. godine, a u dresu francuskog velikana je odigrao ukupno 198 utakmica. Prethodno je bio član Pescare. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi