Verratti otvorio dušu: Vlasnici PSG-a krše obećanja

Postavio im ultimatum

Verratti otvorio dušu: Vlasnici PSG-a krše obećanja

Italijanski vezni fudbaler Marco Verratti odlučio je za La Gazzetta dello Sport reći sve što mu smeta u vezi njegove trenutne ekipe, PSG-a.

Verratti se u proteklim sedmicama povezivao sa odlaskom u Barcelonu, a čini se da bi do tog transfera veoma lako moglo doći. Ovaj sjajni veznjak je rekao da mu vlasnici PSG-a svakog ljeta obećavaju da će sklopiti šampionsku ekipu, a da na kraju rezultati uvijek budu isti.

"Ne želim ići pod svaku cijenu, ali želim vidjeti da li će ovog ljeta zaista kupiti igrače koji mogu donijeti titulu. Ako to urade, bit ću sretan da ostanem. Ali, svake godine to kažu i na kraju vidimo iste rezultate. Obećanja PSG-a nisu dovoljna, ali ako ovog puta Henrique (sportski direktor) napravi ono što je obećao, onda ću ostati u timu", poručio je Verratti. 

Podsjetimo, nedavno je i Verrattijev saigrač Marquinhos poručio da ne bi volio da Marco napusti tim i da misli da do toga na kraju ipak neće doći. Barcelona je navodno za ovog fudbalera spremna dati 100 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je prošle sezone odigrao 28 mečeva te je postigao tri pogotka i upisao pet asistencija u Ligue 1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi