Verratti sa Ibice poslao poruku čelnicima PSG-a

Jasan je u namjerama

Verratti sa Ibice poslao poruku čelnicima PSG-a

Inostrani mediji javljaju kako je Marco Verratti poručio čelnicima PSG-a da ga puste u Barcelonu. 

Već mjesecima Verratti se povezuje sa prelaskom u Barcelonu i po svaku cijenu želi otići na Camp Nou, a to svjedoči i zajednička večera mladog Italijana, njegovog agenta i Lionela Messija u Španiji. 

Iako čelnici PSG-a nemaju namjeru prodavati Verrattija, čini se da će morati popustiti nakon nove poruke koju je ovaj vezista sa Ibice uputio na račun prvog čovjeka kluba Nassera Ghanima Al-Khelaifija.

"Ne vraćam se u Pariz. Pustite me da ispunim san i igram sa Messijem", poručio je navodno 23-godišnji Verratti. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pojedini španski mediji tvrde kako je Verratti sa Barcelonom dogovorio lične uslove. Po sezoni bi trebao zarađivati 10 miliona eura, što je dva i pol više od primanja u njegovom sadašnjem klubu.

Verratti, podsjećanja radi, za PSG nastupa od 2012. godine kada je stigao iz Pescare. Prošle sezone je u Ligue 1 odigrao 28 utakmica, te je postigao tri pogotka uz pet asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi