Verratti: Trapp nije normalan, popije devet kafa na dan

Italijan otkriva

Verratti: Trapp nije normalan, popije devet kafa na dan

E. Škorić

Italijan iz redova PSG-a, Marco Verratti, iznio je u javnost neke manje poznate činjeice iz svlačionice bogatog pariškog kluba.

Verratti je već nekoliko sezona član PSG-a, a na Parku Prinčeva ima pravu klapu s kojom očigledno uživa. 

On je u svojoj kolumni za Goal otkrio ko je najbolji plesač u svlačionici, te ko ima neke čudne običaje u ekipi.

"Kevin Trapp je jako inteligentan igrač i jako je jednostavan. Brzo je naučio francuski, a govori i engleski i portugalski, te zna i italijanski. Naporno trenira i zaslužuje sve što je postigao. Obožava kafu. Ima profesionalni aparat kakav imaju u kafićima. Popije i devet kafa na dan", kazao je Verratti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Serge Aurier je glavni kada treba napraviti dobru atmosferu i dobar je momak bez obzira što je znao napraviti gluposti. Marquinhos je glavni plesač u našoj svlačionici i nema boljeg od njega", dodaje Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi