Verratti u čudu nakon izmjene: Šta je ovo?

Ne može da shvati trenera

Verratti u čudu nakon izmjene: Šta je ovo?

Marcu Verrattiju je teško palo što je zamijenjen nakon sat vremena igre protiv Marseillea. 

Italijanski reprezentativac je u 60. minuti napustio teren nakon što je trener PSG-a odlučio u igru uvesti Matuidija, a odmah po izlasku Verratti je bio čudu i objašnjenje je tražio kod klupe za rezervne igrače. 

"Šta je ovo? Jesam li stvarno bio loš? Da li je rekao da sam bio loš?", snimile su kamere Verrattijeve riječi u kojima je mislio na trenera Emeryja. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon utakmice trener Emery je na konferenciji za medije kazao da je sasvim normalno da se igrač ljuti kada bude zamijenjen. Čak što više, misli da je to dobro jer time pokazuje pobjednički karakter.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi