Verrattijev menadžer: Marco ne može uspjeti u PSG-u
Foto: EPA

Di Campli o mogućem transferu svog klijenta

Verrattijev menadžer: Marco ne može uspjeti u PSG-u

Čini se da će PSG imati pune ruke posla želi li zadržati Marca Verrattija. Sudeći po riječima Verrattijevog menadžera moguće je da mladi Italijan napusti Pariz prvom prilikom.

Donato di Campli, zastupnik italijanskog veznjaka, mišljenja je da u Parizu zadržavaju Verrattijev napredak, te da će vjerovatno morati preći u drugi klub želi li okusiti slavu.

"Situacija je komplikovana. On ima ugovor do 2021. godine i želi da bude uspješan, ali, PSG mu to ne može pružiti, kako stvari sada stoje."

Di Campli tvrdi da njegove sumnje nemaju veze sa visinom plate u PSG-u, "on mora razmisliti želi li zarađivati puno i biti šampion ili želi li zarađivati, ali ne postići ništa. Nije problem u novcu jer će on zarađivati puno bilo gdje."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti se prethodih godina povezivao sa Barcelonom, a njegov menadžer je, ovom prilikom, samo dodao kako će ukoliko napusti PSG, Verratti otići u veliki klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti