Vešović: Sarajevo je prepotentno ušlo u meč

Zeta u play-offu

Vešović: Sarajevo je prepotentno ušlo u meč

Trener Zete Rade Vešović imao je puno razloga za sreću sinoć nakon što je njegova ekipa preko Sarajeva izborila plasman dalje u Evropskoj ligi.

"Emocije su nenormalne, bojim se da ne pretjeram. Ovo je ogroman uspjeh, nismo svjesni šta smo napravili. Dobro smo otvorili meč, a moji igrači su prevazišli sebe, pružili 150 odsto. I kao nagrada stigao je plasman u play-off. Tri dana smo pripremali taktiku u miru, u Baru. Imali smo sreću da otvorimo meč pogotkom, uspjeli smo da prođemo dalje. Sarajevo je prepotentno ušlo u meč. Ne znam zbog čega, pa u prvom meču su dali golove iz naših kardinalnih grešaka", rekao je Vešović nakon utakmice.

Zetu očekuje žrijeb za Evropsku ligu, odnosno njen play-off.

"Ništa nije isključeno, jer ima i ekipa sa kojima možemo da igramo. Ali, može da dođe i neki jaki rival, recimo Liverpool. Ko god dođe - neka je dobro došao", zaključio je trener Zete, prenose Vijesti.me.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.