Victor Valdes uspješno operisan
Foto: EPA

Povratak za sedam mjeseci

Victor Valdes uspješno operisan

M. Šljivak

Golman Barcelone Victor Valdes, uspješno je danas operisan, nakon što je prošle sedmice teško povrijedio koljeno u susretu sa Celtom iz Viga. 

Valdes je prilikom jedne intervencije pokidao ligamente koljena, a 32-godišnji golman je danas u Njemačkoj izvršio operaciju koljena, koja je protekla uspješno. Ipak, Barcelona će bez svog prvog golmana biti u narednih sedam mjeseci, koliko će biti potrebno Valdesu za potpun oporavak.

"Victor Valdes je danas operisan u Augsburgu. Operacija je uspješno okončana, a Valdes će pauzirati oko sedam mjeseci", stoji u saopštenju Barcelone.

Valdes će pored finiša sezone propustiti i Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.