Vidal: Nemam namjeru da napuštam Barcelonu

Konačno dobio priliku za igru

Vidal: Nemam namjeru da napuštam Barcelonu

E. Čaušević

Španski fudbaler Aleix Vidal ove sezone mečeve Barcelone posmatrao je s tribina, ali mu je Luis Enrique odlučio dati šansu u sinoćnjoj utakmici protiv Borussije Monchengladbacha.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se da će nekadašnji igrač Seville napustiti Barcelonu već u januaru, ali je došlo  do velikog preokreta. Vidal je sinoć odigrao sjajan meč u pobjedi Barcelone, te je dobio pohvale i od Enriquea.

Nakon toga oglasio se i desni bek Barcelone koji je izjavio da nema nikakvu namjeru da napusti ovaj klub, te da nije istina da je pregovarao sa Milanom i Interom.

"Nemam namjeru da napustim Barcelonu niti imam neki problem s trenerom. Želim da iskoristim svaku priliku koju dobijem i znam da će igrati samo oni koji su u najboljoj formi. Situacije se lagano mijenja i sada je sve do mene", rekao je Vidal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi