Video iz tunela otkriva pravi odnos Ramosa i Piquea

Čini se da su ipak prijatelji

Video iz tunela otkriva pravi odnos Ramosa i Piquea

Defanzivci Real Madrida i Barcelone Sergio Ramos i Gerard Pique posljednjih godina imali su veoma interesantnih sukoba, kako na terenu, tako i van njega.

Mnogi se pitaju kakav je ustvari odnos njih dvojice, odnosno jesu li prijatelji ili ne. Video iz tunela pred utakmicu Francuske i Španije sigurno može dati odgovor na ovo pitanje.

Naime, Ramos i Pique su, ako je suditi po ovom videu, veoma dobri prijatelji i sigurno da je svaka provokacija između njih dvojice na račun Reala ili Barcelone samo zabava za medije i među njima nema nikakvih nesuglasica.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije