Vidić: Nažalost, United više nema šansi za titulu

Nakon remija sa Liverpoolom

Vidić: Nažalost, United više nema šansi za titulu

Bivši kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić smatra da njegov bivši klub više nema ni teoretskih šansi da ove sezone osvoji titulu prvaka u Premier ligi.

Vidić je svjestan da remi s Liverpoolom (1:1) nije loš rezultat, ali da je United tim rezultatom ispao iz utrke za titulu.

"U prvom poluvremenu smo igrali dobro i imali tri-četiri dobre prilike koje smo morali iskoristiti. U drugom smo bili lošiji, ali je Ibrahimović ponovo pokazao svoju klasu. Sve u svemu, 1:1 je realan rezultat ali smo sada ispali iz utrke za titulu", rekao je Vidić, koji je potom dodao:

"To je moje mišljenje. United u posljednje vrijeme igra dobro i ako tako nastavi, može do mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ipak, mislim da je kasno za titulu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United je trenutno na šestom mjestu u Premier ligi sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Chelseaja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi