Vidić prokomentarisao nasljednika: Impresivan je!

Dao mu je i savjet

Vidić prokomentarisao nasljednika: Impresivan je!

Bivši kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić je prokomentarisao sadašnjeg stopera Crvenih đavola Erica Baillyja, koji ga je oduševio.

Bailly (22) igra sjajno i već ga porede sa Vidićem, a upravo je zbog toga nekadašnji srbijanski reprezentativac dao svoje mišljenje o mladom stoperu iz Obale Slonovače.

"Bailly mi djeluje kao izuzetno dobar igrač. Ako ovako nastavi, imat će sjajnu karijeru u Unitedu. Samovjeren je, snažan i smiren s loptom. United je dobio pravog igrača za budućnost", rekao je Vidić, koji je Baillyju potom i dao mali savjet:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najvažnije je da sa obje noge ostane na zemlji. Krenuo je sjajno, navijači ga vole i pohvale stižu sa svih strana, a u takvoj situacije je teško ostati smiren. On mora nastaviti da vrijedno radi".

Eric Bailly je na Old Trafford stigao za vrijeme ljetnog prelaznog roka iz Villarreala i već se ustalio u prvoj postavi Crvenih đavola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi