Vidić zbog operacije odsustvuje pet mjeseci

Kvari planove Interu...

Vidić zbog operacije odsustvuje pet mjeseci

Srbijanski defanzivac Nemanja Vidić u narednim danima bit će podvrgnut operaciji leđa i sa terena će morati odsustvovati četiri do pet mjeseci. 

Italijanski mediji su objavili da se Vidić klupskim ljekarima početkom jula  žalio na neprestane bolove u leđima, zbog čega nije mogao normalno trenirati uoči početka nove sezone. 

Povreda Vidića, koji u Interu mnogo zarađuje, dodatno će zakomplikovati planove kluba da pronađe kupca za njegove usluge, jer se ne uklapa u planove trenera Roberta Mancinija.

Podsjećamo, Vidić je u Inter stigao u martu prošle godine iz Manchester Uniteda. Na Old Traffordu je proveo sjajnih osam sezona, a za reprezentaciju Srbije je odigrao 56 utakmica i pritom postigao dva pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.