Vieira ponovo na raspolaganju Božoviću

Nakon što je sanirao povredu

Vieira ponovo na raspolaganju Božoviću

D. Vejo

Veliki hendikep zadesio je tim iz Ljutice Bogdana kada su stigle informacije nakon 151. vječitog derbija da najbolji strijelac lige Hugo Vieira neće moći na travnatu podlogu do kraja sezone. Ipak, prema prvim prognozama on bi treneru Grofu Božoviću mogao biti na raspolaganju već u narednom meču.

Ovu informaciju prenose srbijanski mediji. Kako kažu, on je povredu sanirao u Portugalu gdje se o njemu brinuo najbolji medicinski tim. Da je stvarno tako, pokazuje i činjenica da je napadač već danas odradio prvi trening sa ekipom te da će bez sumnje biti spreman za naredni duel.

Do sada je postigao 20 pogodaka što ga stavlja na čelo liste najboljih strijelaca u Super ligi Srbije. Iza njega odmah je Andrija Pavlović iz Čukaričkog sa 17 golova te napadač Partizana Valeri Bojinov koji se 16 puta upisao u strijelce.

Naredni meč Crvena zvezda igra u utorak, kada će biti gost ekipi Voždovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi