Vierinha: Možda nam bude dovoljan i jedan gol u Madridu

Portugalac optimista

Vierinha: Možda nam bude dovoljan i jedan gol u Madridu

Sutra je na rasporedu revanš meč Real Madrida i Wolfsburga, koji se igra na Santiago Bernabeu.

Njemački tim nakon prve utakmice ima prednost od 2:0 i na odličnom je putu da izbori historijski uspjeh. Ipak, u taboru Vukova svjesni su da tek slijedi najteži dio posla.

"Znamo da nas čeka teška utakmica, ali pokušat ćemo da odigramo kao i u prvom susretu. Nastojat ćemo kao tim pomagati jedni drugima na terenu", rekao je Vierinha, koji je dodao:

"Možda bi nam za plasman u polufinale mogao biti dovoljan i jedan gol u Madridu, ali samo ako ga prvi postignemo. Uvjeren sam da možemo napraviti iznenađenje i izbaciti Real Madrid".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za Wolfsburg je i sam plasman u četvrtfinale Lige prvaka historijski rezultat, obzirom da je za njih to najveći evropski uspjeh ikad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi